Dag 6 naar Lentiai/Mels

Ik volg de Claudia Augusta een oude pelgrims en handelsroute. De eerste opzet van de route volgde zoveel mogelijk de originele weg.Gelukkig zijn ze zo links en rechts tot inkeer gekomen en leggen ze de route om langs logische padden. Dat geeft wel dat de diverse gps tracks die van de route te vinden zijn geen van alle actueel zijn.Ook de kaarten van openfietskaart kloppen niet overal.De bewegwijzering wisselt qua hoeveelheid en duidelijkheid. Daarnaast hangen zo links en rechts verschillende wegwijzers in verschillende richtingen bij elkaar.En zo kan het ook gebeuren dat na een klim van best wel veel procent die weg verandert in een geitenpad . Mtbers zouden gelukkig zijn met zo een rock-garden. Aangezien ik geen idee had hoever ik de fiets had moeten zeulen besloten om maar een andere route te zoeken. Omlaag, weer terug waar ik al geweest was en weer heel veel procent omhoog langs een andere route.

Plaats een reactie